Omgevingswet

Heeft u wel eens een project willen starten, maar liep u compleet vast op het aanvragen van de juiste vergunningen en het uitzoeken van de regelgeving rondom uw idee? Vanaf 2021 komt hier verandering in. Dan wordt de Omgevingswet ingevoerd. Wat houdt dit in en wat betekent dit voor u?

  • De Omgevingswet

    Logo omgevingswet Heeft u wel eens een project willen starten, maar liep u compleet vast op het aanvragen van de juiste vergunningen en het uitzoeken van de regelgeving rondom uw idee? Vanaf 2021 komt hier verandering in. Dan wordt de Omgevingswet ingevoerd. Wat houdt dit in en wat betekent dit voor u?

  • Omgevingsplan landelijk gebied

    Screenshot landelijk gebied_300_158 In 2015 stelde de gemeenteraad de 'Visie landelijk gebied, wonen en ondernemen in een gevarieerd landschap' vast. Deze visie omschrijft hoe we in Zutphen met ons landelijk gebied om gaan. Als vervolg op deze visie, en vooruitlopend op de komst van de Omgevingswet (2021) hebben wij nu een omgevingsplan gemaakt. Het voorontwerp van dit plan ligt vanaf 7 juni ter inzage voor inspraak. Wat vindt u van het plan?