Hulp voor ondernemers in nood

155-Help-een-bedrijf helpt jaarlijks honderden ondernemers die problemen hebben. Wij zijn aangesloten bij dit initiatief van het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Zutphense en Warnsveldse ondernemers die in de problemen zitten, kunnen gratis advies krijgen van een professionele ondernemersadviseur.

Van meubelwinkelier, ict-adviseur, garagehouder, tot zzp’er. Ieder heeft een eigen verhaal waarom het ineens minder gaat. Zit u met uw bedrijf ook in een moeilijke periode? Heeft u problemen met de bedrijfsvoering, marketing of financiën? Wacht dan niet te lang. 155-Help-een-bedrijf biedt u als ondernemer direct hulp.

Hoe eerder u hulp zoekt, des te groter is de kans dat u weer succes krijgt. Neem contact op met 155-Help-een-bedrijf via 088-99 90 155 of via de website www.155.nl. In een persoonlijk gesprek gaat u samen met een adviseur van IMK direct aan de slag om uw situatie te verbeteren. Deze service is voor u gratis. Wij betalen.

Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz)

Als zelfstandige kunt u in (tijdelijke) financiële problemen komen die het voortbestaan van hun bedrijf bedreigen. In bepaalde gevallen kunt u een beroep doen op het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). De gemeente voert deze regeling uit.

Meer informatie over de Bbz op overheid.nl