Cleantech

Cleantech is meer dan een mooi woord. Het betekent produceren met zo min mogelijk energie en grondstoffen. Zutphense bedrijven zijn daar goed in. Lokaal werken ondernemers, onderwijs en overheid samen in het Cleantech Center, regionaal doen we dat in de Cleantech Regio.

  • Zo werken wij aan Cleantech

    Cleantech knop Door in te zetten op cleantech creëren we meer banen en minder afval, gebruiken we minder energie en binden we (nieuwe) ondernemers en krachtige inwoners aan Zutphen.

  • Cleantech Regio

    Cleantech Regio logo_295_90 Samen naar een schone toekomst. Dat doen we als 7 regiogemeenten en als partner in de Strategische Board. Hierin werken ondernemers, onderzoek, onderwijs en overheid samen op basis van gelijkwaardigheid. De energie-agenda (op weg naar neutraliteit) en cleantech/circulair ondernemen staan voorop. We werken aan kennis, doekracht en een goed vestigingsklimaat en zijn een belangrijke partner van de provincie en schakelpunt naar subsidies.

  • Stedendriehoek innoveert

    Stedendriehoek innoveert_295_90 Stedendriekhoek Innoveert is een netwerk van honderden technische bedrijven. Elk bedrijf kan heel veel, en is bereid om collega's uit de regio verder te helpen. Van en voor ondernemers, om ideeën te versnellen en te realiseren. Samen markten en subsidiemogelijkheden verkennen, samen kijken of clustervorming de mogelijkheden vergroot op de markt of in subsidieland. Voor bestaande én nieuwe bedrijven.