Ondernemers aan de slag

Ondernemen is een vak. In Zutphen zijn verschillende organisaties die je kunnen helpen om als ondernemer te starten, om een plek te vinden en om door te groeien. Ook als je echt klem zit zijn er verschillende mogelijkheden. Kijk wie er klaarstaat als het over ondernemerschap gaat.

 • Starten, groeien, doorgaan

  lampbolletjes Starten is vaak moeilijker dan u denkt. Nog moeilijker is ‘opschalen’, groeien en doorgaan. U hebt een product, een dienst, een innovatie: hoe nu verder?

 • CVJO Zutphen

  Logo Cvjo CVJO Zutphen is dé plek voor ondernemerschap. Hier vind je mensen die ook als ondernemer zijn begonnen. Het CVJO biedt een groot netwerk en volop advies en ondersteuning – en als het even kan ook een werkplek. Bij CVJO Zutphen groei je gegarandeerd als ondernemer.

 • Cleantech Startersfonds Zutphen

  Logo Startersfonds Start je een innovatief bedrijf in Zutphen? Wil je opschalen en heb je dáárom behoefte aan financiering? Veel kapitaalverschaffers willen geen risico. Het Cleantech Startersfonds Zutphen kan uitkomst bieden. Het fonds verstrekt leningen tussen € 10.000 en € 50.000.

 • 155-Help-een-bedrijf

  155 help een bedrijf Elke ondernemer maakt dit mee. Het gaat niet zoals het moet – maar waar komt dat door? Wat kan je eraan doen? Voor dit soort vragen is er 155-Help-een-bedrijf van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Handige e-tools – maar ook ruimte en tijd voor één of meer gesprekken.

 • Vragen van zelfstandigen

  Hulp ondernemers Stel dat uw bedrijf echt in de problemen komt. De inkomsten vallen terug of u heeft schulden. Er gebeuren dingen in uw persoonlijke situatie waardoor u onvoldoende omzet heeft. Op de pagina Ondersteuning voor de ondernemer leest u hoe wij u kunnen helpen, adviseren en ondersteunen – ook financieel. Ga op tijd in gesprek.