Zaken doen met de gemeente

Soms heb je als ondernemer de gemeente nodig. Wie doet wat bij de gemeente? We helpen u graag als u bouwplannen heeft, iets wilt vragen over verkeer of evenementen, kavels voor nieuwbouw of reclame. Misschien wilt u meedraaien bij inkoop door de gemeente. We helpen u graag op gang.

 • Contactpersonen voor ondernemers

  Medewerkers Kijk bij welke gesprekspartners u als ondernemer altijd kunt aankloppen.

 • Bouwen en verbouwen

  Bouwen Wilt u uw bedrijfspand of winkel veranderen? Of zelf 100% nieuw bouwen. Dan is er werk aan de winkel. Van bouwvoorschriften via grondverzet tot aan bouwplaats inrichting.

 • Verkeer en parkeren

  Parkeren1 Waar zijn werkzaamheden en wat zijn de omleidingen? Waar kan ik parkeren, hoe vraag ik een parkeervergunning aan of een laadpaal voor mijn elektrische auto? En hoe zit het met laad- en lostijden?

 • Horeca en verkoop

  Horeca en verkoop Reclame, openingstijden, standplaatsen op de weekmarkt, straatverkoop, straatmuzikanten, collectes en álles wat nodig is bij evenementen. Hier vindt u wat u allemaal mag als u maar op tijd de juiste vergunning hebt.

 • Kavel kopen

  Kavels Er zijn 4 bedrijventerreinen in Zutphen en Warnsveld. Hier vindt u het profiel en de ligging van die terreinen voor als u zich oriënteert op Zutphen.

 • Inkoop en aanbesteden

  Contract De gemeente is een belangrijke afnemer. Van projectinrichting tot facilitaire diensten, van (ver)bouw tot aanleg en onderhoud van openbaar gebied en diensten in het sociale domein. Laat ons weten dat u als lokale ondernemer dit werk kan leveren. Wij werken graag met lokale, duurzame en sociale ondernemers.