Contactpersonen voor ondernemers

Kijk bij welke gesprekspartners u als ondernemer altijd kunt aankloppen.

Bedrijfscontactfunctionaris Paula Christiaans

Paula is vraagbaak voor alle bedrijven. Zij wijst u de weg door de gemeente als u daar vragen over heeft. Legt verbindingen, lost knelpunten op. Ook als u zich wilt vestigen in een bestaand pand of een kavel wilt kopen op één van de Zutphense bedrijventerreinen bent u bij Paula aan het goede adres. E-mail p.christiaans@zutphen.nl of bel 06 20740763.

Inkoopadviseur Ceciel Lurvink

Wij kopen diensten en artikelen in voor het eigen ‘bedrijf’ (bijvoorbeeld meubilair en digitale diensten). Maar we kopen ook aanleg en onderhoud van wegen en straatinrichting, groen en gemeentelijk vastgoed. Extra aandacht is er voor lokale ondernemers, maatschappelijk ondernemerschap en duurzaamheid. Vragen? Mail c.lurvink@zutphen.nl of bel 06 38071494.

Accountmanager binnenstad, toerisme en marketing Matthijs Spits

Matthijs is vraagbaak voor winkeliers, horecaondernemers en organisatoren van evenementen. Hij werkt mee in het Programma Binnenstad. Vaste overlegpartner van platforms en samenwerkingsverbanden: lokaal (Binnenstad, Horeca, Stichting Zutphen Promotie) en regionaal (Achterhoek en Hanzesteden). Mail m.spits@zutphen.nl of bel 06 81425687.

Relatiemanager Economie en Cleantech Louis Post

Louis is regelmatig aan het werk in het Pakhuis. Bij hem kunt u onder andere terecht als u wilt besparen op uw energieverbruik of zelf energie wilt opwekken, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen. Ook voor onderwerpen als Smart grid, Microgrid, Circulariteit, Warmtenet en de Industriehaven kunt u bij hem terecht. Mail l.post@zutphen.nl of bel 06 28524851.

Strategisch adviseur Manon Boerkamp

Manon is gesprekspartner van ondernemersverenigingen. Binnen de gemeente is zij degene die lijnen legt en onderhoudt tussen onderwijs, arbeidsmarkt en economie. Gevoelige dossiers en stevige veranderingen komen vaak bij haar terecht (N348, ondernemersfonds, ondernemershuis). Adviseur voor regiozaken. Mail m.boerkamp@zutphen.nl of bel 06 28038347.

Andere vragen?

Voor alle andere vragen: