Parkeerabonnement markt

Marktondernemers van de donderdag- en/of zaterdagmarkt kunnen voor deze dag(en) een abonnement aanvragen voor de locaties David Evekinkplein, Houtwal (achter politiebureau) of Houtwal/Vispoortplein.

Een parkeerabonnement is 1 jaar geldig, vanaf de datum van aanvraag.

Kosten parkeerabonnement markt

De kosten van een parkeerabonnement markt zijn afhankelijk van de straat.

Straatnaam Kosten per jaar
David Evekinkplein/Paardenwal € 120
Houtwal (achter politiebureau) € 35
Vispoortplein / Houtwal € 60

Aanvragen parkeerabonnement markt

Vraag een parkeerabonnement markt online aan via het digitale loket voor parkeren. Als ondernemer heeft u hiervoor eHerkenning nodig. U kunt in plaats van eHerkenning) ook inloggen met inlogcodes van de gemeente.

Logo iDeal

Bij het online aanvragen of verlengen van uw parkeerabonnement betaalt u met iDeal.

Abonnement aanvragen in het stadhuis

U kunt het abonnement ook aanvragen in het stadhuis. Maak hiervoor een afspraak of loop binnen tijdens de openingstijden. Als u het abonnement in het stadhuis aanvraagt moet u deze direct betalen.

Kenteken aanmelden of wisselen van kenteken

Na het aanvragen en betalen van uw parkeerabonnement, moet u het juiste kenteken nog aanmelden. Dit doet u via de webapp (een mobiele website). Na het aanmelden van uw kenteken is deze meteen actief.

In de webapp kunt u uw kenteken ook wisselen. U kunt dit vergelijken met het verplaatsen van uw parkeerkaart van de ene auto in de andere.

Let op: wanneer u uw abonnement heeft verlengd, is het van belang dat u het kenteken opnieuw aanmeldt op de datum waarop het nieuwe abonnement ingaat.

Instructievideo

In een instructievideo leggen wij u uit hoe u werkt met het digitale loket voor parkeren en met de webapp. U bekijkt de video op Youtube. In de beschrijving onder de video kunt u direct naar het juiste onderdeel in de video gaan.

Ga naar de instructievideo