Meldingen over openbare ruimte

Is de stoep kapot, of ziet u een kapotte prullenbak? Een afgeknakte boom(tak) of gedumpte vuilnis in de struiken? Heeft u last van de eikenprocessierups? Deze, en andere meldingen, kunt u direct online doen.

Eikenprocessierups

Heeft u last van de eikenprocessierups? Op de pagina 'bestrijding van de eikenprocessierups' leest u hoe wij de rups bestrijden.

Openbare verlichting

Doet de verlichting van een lantaarnpaal het niet meer? U meldt dit online via de website van het Nederlands Licht Instituut. Op een kaartje zoomt u in naar het adres waar de lantaarnpaal staat. Of u vult het adres in in het zoekvenster. 

Klik de lantaarnpaal aan waar het om gaat. Is het bolletje rood? Dan is de storing al gemeld. U kunt eventueel ook een foto toevoegen.

Screenshot van de website waar u een kapotte lantaarnpaal kunt melden.

Milieuklacht

Een klacht over geluid, geur of stof van een bedrijf kunt u melden bij het loket van de provincie Gelderland via 026-359 99 99 of het digitale klachtenformulier provincie Gelderland.

Water

Voor meldingen over water, bijvoorbeeld een lage waterdruk, wateroverlast, een rioollucht in huis of dode dieren in het water, kunt u terecht bij meldpuntwater.nl. Op deze website vult u in waarvoor u een melding wilt doen. Deze website wijst u dan bij welke instantie u uw melding kan doorgeven.

Bijtincident of gevaarlijk gedrag honden

Bent u gebeten door een hond? Is uw hond gebeten door een andere hond of maakt u gevaarlijk en agressief gedrag van een hond mee? Meld het ons via het formulier "Melden van bijtincident of gevaarlijk gedrag van een hond".

Gevaarlijk of spoed

Is er een gevaarlijke situatie of heeft het spoed? Meld dit dan altijd telefonisch via 14 0575 (zonder kengetal). Dan kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag.

Stadhuis dicht en hebt u een spoedmelding?