Meldingen over openbare ruimte

Is er iets kapot op straat, de stoep of in het groen? Heeft u ergens last van, of is er een gevaarlijke situatie ontstaan? Meld dit dan online bij ons en klik op de button hierboven.

Stoep, straat en groen

Is de stoep kapot, of ziet u een kapotte prullenbak? Een afgeknakte boom(tak) of gedumpte vuilnis in de struiken? Deze, en andere meldingen, kunt u direct online doen.

Openbare verlichting

Doet de verlichting van een lantaarnpaal het niet meer en wilt u dat aan ons doorgeven? Geef dan ook het nummer van de lantaarnpaal door. Deze staat op een sticker op de paal.

Milieuklacht

Een klacht over geluid, geur of stof van een bedrijf kunt u melden bij het loket van de provincie Gelderland via 026-359 99 99 of het digitale klachtenformulier provincie Gelderland.

Water

Voor meldingen over water, bijvoorbeeld een lage waterdruk, wateroverlast, een rioollucht in huis of dode dieren in het water, kunt u terecht bij meldpuntwater.nl. Op deze website vult u in waarvoor u een melding wilt doen. Deze website wijst u dan bij welke instantie u uw melding kan doorgeven.

Bijtincident of gevaarlijk gedrag honden

Bent u gebeten door een hond? Is uw hond gebeten door een andere hond of maakt u gevaarlijk en agressief gedrag van een hond mee? Meld het ons via het formulier "Melden van bijtincident of gevaarlijk gedrag van een hond".

Gevaarlijk of spoed

Is er een gevaarlijke situatie of heeft het spoed? Meld dit dan altijd telefonisch via 14 0575 (zonder kengetal). Dan kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag.

Stadhuis dicht en hebt u een spoedmelding?