Coronavirus – alle informatie

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Zutphen. Zo vindt u op deze pagina video's van de burgemeester, landelijke maatregelen, hulp voor ondernemers, informatie over jeugd en zorg en onze welke impact corona heeft op onze dienstverlening.

• Nieuws en updates coronavirus

1 Nieuws De meest recente nieuwsberichten en updates over de maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

• Hulp voor ondernemers (o.a. Tozo)

4 Informatie ondernemers Op deze pagina vindt u alle informatie over de hulp die het kabinet en de gemeente bieden aan ondernemers. Ook het aanvraagformulier Tijdelijke voorziening zelfstandig ondernemers (Tozo).

• Sport en bewegen

Sport Op deze pagina vindt u informatie over sport en bewegen en voor sportverenigingen.

• Openingstijden en dienstverlening

openingstijden Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn de openingstijden van het stadhuis aangepast. Onze locatie aan de Henri Dunantweg is voorlopig gesloten voor publiek.

• Binnenstad

Knop binnenstad Kleine stapjes worden grotere stapjes. De coronamaatregelen zijn meer versoepeld en we merken dat het overal drukker wordt. Er zijn daarom enkele belangrijke aanpassingen om veilig de binnenstad te kunnen bezoeken.

• Jeugd

Onderwijs en kinderopvang Informatie voor scholieren, jeugd, jongeren en ouders/verzorgers van kinderen tussen 0 - 18 jaar. En informatie voor scholen en kinderopvangcentra.

• Zorg en ondersteuning

6 Hulp Waar kan ik terecht voor hulp? Hoe kan ik zelf hulp aanbieden? Waar vind ik informatie als zorgaanbieder?

• Video’s burgemeester

2 Video Burgemeester Annemieke Vermeulen richt zich in 4 video’s tot de inwoners. Zij gaat in op uw zorgen en vragen en roept op om, ondanks het mooie weer, toch thuis te blijven.