Coronavirus – alle informatie

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Zutphen. Zo vindt u op deze pagina video's van de burgemeester, landelijke maatregelen, hulp voor ondernemers, informatie over jeugd en zorg en onze welke impact corona heeft op onze dienstverlening.

 • Laatste nieuws coronavirus

  23 september 2020

  1 Nieuws Nu er in delen van Nederland weer meer besmettingen zijn, kunnen er lokaal extra maatregelen worden opgelegd. Op dit moment zijn er geen extra lokale maatregelen getroffen in de gemeente Zutphen.

 • Hulp voor ondernemers (o.a. Tozo)

  4 Informatie ondernemers Op deze pagina vindt u alle informatie over de hulp die het kabinet en de gemeente bieden aan ondernemers. Ook het aanvraagformulier Tijdelijke voorziening zelfstandig ondernemers (Tozo).

 • Sport en bewegen

  Sport Op deze pagina vindt u informatie over sport en bewegen en voor sportverenigingen.

 • Openingstijden en dienstverlening

  openingstijden Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn de openingstijden van het stadhuis aangepast. Onze locatie aan de Henri Dunantweg is voorlopig gesloten voor publiek.

 • Binnenstad

  Knop binnenstad Kleine stapjes worden grotere stapjes. De coronamaatregelen zijn meer versoepeld en we merken dat het overal drukker wordt. Er zijn daarom enkele belangrijke aanpassingen om veilig de binnenstad te kunnen bezoeken.

 • Jeugd

  Onderwijs en kinderopvang Informatie voor scholieren, jeugd, jongeren en ouders/verzorgers van kinderen tussen 0 - 18 jaar. En informatie voor scholen en kinderopvangcentra.

 • Zorg en ondersteuning

  6 Hulp Waar kan ik terecht voor hulp? Hoe kan ik zelf hulp aanbieden? Waar vind ik informatie als zorgaanbieder?

 • Video’s burgemeester

  2 Video Burgemeester Annemieke Vermeulen richt zich in 4 video’s tot de inwoners. Zij gaat in op uw zorgen en vragen en roept op om, ondanks het mooie weer, toch thuis te blijven.