Wegwerkzaamheden

Een overzicht van de wegwerkzaamheden in Zutphen en Warnsveld.

Werkzaamheden in gemeente Zutphen

IJsselkade

  • 30 april – eind juli 2018: herinrichting IJsselkade van Marspoortstraat tot Stationsplein
  • IJsselkade afgesloten tussen Marspoortstraat en Stationsplein/Oude IJsselbrug
  • Verkeer vanuit de binnenstad kan via de Marspoortstraat linksaf de IJsselkade op richting Martinetsingel.
  • Verkeer vanaf rotonde politiebureau kan tot de Marspoortstraat rijden en dan alleen via de IJsselkade weer terug in de richting van het politiebureau.
  • Verkeer richting station en oude IJsselbrug wordt omgeleid via Tadamastraat, Graaf Ottosingel en Coehoornsingel.
  • Gemotoriseerd verkeer vanaf de oude IJsselbrug en de Marstunnel kan de Groenmarkt/Marspoortstraat bereiken via de omleidingsroute over Stationsplein, Burgemeester Dijckmeesterweg richting Laarstraat naar rotonde politiebureau.

Meer informatie over de werkzaamheden aan de IJsselkade

Haesebroekstraat

Van 3 april tot en met 4 mei: groot onderhoud aan straatwerk op de parkeerplaats en de rijbaan aan de Haesebroekstraat. De parkeervakken worden opnieuw gestraat waarbij deze recht komen, zoals de meeste auto's nu al staan. De bomen krijgen meer ruimte. De rijbaan wordt gestraat met nieuwe stenen.

Van Drinenstraat

Van 23 april tot en met 25 mei worden werkzaamheden uitgevoerd aan het straatwerk en de parkeerplaats aan de van Drinenstraat. De parkeervakken worden opnieuw gestraat waarbij deze recht komen inplaats van schuin. Hierdoor ontstaan meer parkeerplaatsen. De rijbaan wordt gestraat met nieuwe stenen en het trottoir en de ruimte rondom de containers wroden opnieuw gestraat.

Plattegrond

Op de plattegrond met wegwerkzaamheden in Zutphen vindt u wegwerkzaamheden in Zutphen of evenementen waarvoor tijdelijk een weg wordt afgesloten.

Actuele berichten

Actuele berichten volgen? Dit kan via twitter #volgdeborden en Facebook gemeente Zutphen.